Moustapha Baba en Youssef Aouriaghel, Stichting Unite Multizorg Lucia Martis, Stichting ProFor Ama Koranteng-Kumi en Evelien Oosterom, Stichting Bloei & Groei Bart Cardinaal, HUNK design Stan de Kanter, Placemaker, Casa Hofgeest, hebben de woonchallenge georganiseerd door Rochdale gewonnen.

De H-buurt is een buurt in ontwikkeling. Een buurt met een verleden, maar ook een buurt vol onzichtbare kwaliteiten en talenten met toekomst. Wij geloven in een positieve aanpak, een Plek van Hoop in de buurt waar niet vanuit problemen geredeneerd wordt.

De kracht van onze aanpak is dat wij onze kennis, ervaring, netwerk, werkwijze en methodieken en financiële middelen bundelen. Samen kunnen wij meer betekenen voor individuele bewoners en organisaties in de buurt. Dankzij de Woonchallenge kunnen wij, samen met de bewoners, van grote toegevoegde waarde zijn voor de buurt.

Onze inzet is om het eigen initiatief en de zelfredzaamheid in de buurt te versterken. Wij werken voor én met bewoners. Dat doen wij samen met een groot netwerk van actieve bewoners, organisaties, bedrijven en instanties. Wij zijn al jaren actief in Zuidoost, in de H-buurt in het bijzonder. Met de Woonchallenge verbinden wij ons tien jaar, en liefst veel langer, aan Hofgeest en haar bewoners.

Wij willen ons onderdeel voelen en deel uitmaken van de buurt. Samen met bewoners en onze partners het verschil gaan maken. Wij treden met ons plan de flat Hofgeest binnen, maar zullen ook buiten intensief de verbinding aangaan met Hofgeest. Wij scheppen een warme, aantrekkelijke, laagdrempelige plek in de wijk. Een thuisplek voor iedereen in Hofgeest en de H-buurt. Wij presenteren met elkaar ons plan “Casa Hofgeest”. Een lichtpunt van Hoop in de buurt waar alle bewoners, jong en oud, met trots in samenwerken.

ProFor medewinnaar woonchallenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *